Υλικά:
1 κιλό Ζαρκάδι Ψαχνό
3 κουταλιές Μέλι
3 κουταλιές Ξύδι Balsamico
3 κουταλιές Σόγια Sauce
2 κουταλιές Corn Flower
2 μεγάλα Κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
1 ξυλαράκι Κανέλα
1 σφηνάκι Ουϊσκυ
1 ποτηράκι Κόκκινο Κρασί
½ φλιτζάνι Ελαιόλαδο
Πιπέρι Μαύρο (κόκκους)
Αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
Μαρινάρουμε το κρέας με το μέλι, το ξύδι, τη σόγια sauce και το corn flower για τουλάχιστον 2 ώρες.
• Σοτάρουμε στο λάδι το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και προσθέτουμε το πιπέρι και την κανέλα.
• Μόλις σοταριστούν, ρίχνουμε το ουϊσκυ και το ανάβουμε.
• Σβήνουμε με το κρασί.
• Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει το κρέας τρυφερό και να δέσει η σάλτσα.
Θήραμα:
Ζαρκάδι
Πηγή:
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια