Υλικά:
- 1 μεγάλο ορτύκι
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
• Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή για τέσσερις μερίδες
Τρόπος παρασκευής:
Μαδήστε, ενιαία και πλύνετε τα ορτύκια. Κοψτε το στηθός τους, να τους ανοίξει και λίβρα τους για να τους ισοπεδώσουν έξω. Κόβουμε μικρές σχισμές στα ορτύκια κρέας και τοποθετήστε μια φέτα σκόρδο, πασπαλισμένο με αλάτι και πιπέρι, σε κάθε σχισμή. Περίοδος τα ορτύκια με αλάτι και πιπέρι, τα βουρτσίζετε με λάδι και ψήνουμε στη σχάρα, γυρίζοντας από καιρό σε καιρό.
Θήραμα:
Ορτύκι
Πηγή:
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια