Πάπια με ραπανάκια

Υλικά: 

1 πάπια 2 κιλά περίπου
50 γρ. βούτυρο
7 μεγάλα κρεμμύδια
2 κιλά ραπανάκια
1 λίτρο νερό
150 γρ. μικρά κρεμμύδια
2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας
Αλάτι - πιπέρι

Η συνταγή αυτή μπορεί να σερβίρει έως και έξι άτομα. 

Τρόπος παρασκευής: 

Καψαλίζουμε, καθαρίζουμε την πάπια και την αλατοπιπερώνουμε. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε την πάπια. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, καρότο σε ροδέλες και 1 λίτρο νερό. Βάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 1/2 ώρα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ραπανάκια σε κύβους και τα ροδίζουμε. Ανοίγουμε τη χύτρα και βγάζουμε την πάπια. Αφαιρούμε και πετάμε το καρότο και το κρεμμύδι. Τσιγαρίζουμε τα μικρά κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα ραπανάκια, το κρασί Μαδέρας, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε την πάπια σε μια ζεστή πιατέλα και γαρνίρετε με τα ραπανάκια και τα κρεμμυδάκια.

Θήραμα: 
Κυνηγόπαπια
Πηγή: