Υλικά:
1 Λαγός καθαρισμένος και τεμαχισμένος στα τρία
1 φλιτζάνι ξύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Κρασί
Σκορδαλιά
Τρόπος παρασκευής:
• Πλένουμε καλά το λαγό με νερό και κατόπιν με ένα φλύτζάνι ξύδι
• Τσιγαρίζουμε το λαγό στην κατσαρόλα με το λάδι σε δυνατή φωτιά και τον σβύνουμε με λίγο κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
• Συνεχίζουμε το ψήσιμό του σε πολύ σιγανή φωτιά, με σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να ψηθεί. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από την ποιότητα του κρέατος.
• Όταν είναι έτοιμος, τον περιχύνουμε με τη σκορδαλιά και σιγοψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά.
• Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και στο φούρνο.
Θήραμα:
Λαγός
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια