Λαγός με Λαχανικά και φρούτα

Υλικά: 

1 Λαγός
3 Πατάτες (κομμένες σε χοντρές φέτες)
3 Καρότα (κομμένα σε χοντρές ροδέλες)
1 Κρεμμύδι Ξερό (ψιλοκομμένο)
8 Κρεμμυδάκια (μικρά, για στιφάδο)
8 Δαμάσκηνα (χωρίς κουκούτσι)
8 Σύκα Ξερά
10 Βερίκοκα Ξερά
16 Κάστανα
1 Κυδώνι (κομμένο σε 8 κομμάτια)
4 Μανιτάρια (κομμένα σε ροδέλες)
1 ποτήρι Χυμό Τομάτας
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο

Τρόπος παρασκευής: 

• Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε καλά, το στεγνώνουμε και το βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα με το λάδι και το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί.
• Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο, το καρότο, το χυμό τομάτας και ½ ποτήρι νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να βράσει μέχρι να μαλακώσει αρκετά.
• Αφού βράσει το κρέας, ανοίγουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να χάσουν το σχήμα τους.

Μυστικά: 

Χρειαζόμαστε περίπου 15 λεπτά στην κατσαρόλα και 4 λεπτά στη χύτρα, αφού ανέβει η βαλβίδα.

Θήραμα: 
Λαγός