1.5 Κιλό Αγριογούρουνο (καλύτερα μπούτι)
1 κιλό Πατάτες
4 Μελιτζάνες (μεγάλες)
1 Πιπεριά (πράσινη)
1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 Τομάτες (ώριμες)
1 ποτήρι Κόκκινο Κρασί
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
• Κόβουμε τις μελιτζάνες έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό “καλαθάκι”. Με ένα λεπτό μαχαιράκι αδειάζουμε το περιεχόμενό τους χωρίς να σκίσουμε το φλοιό τους.
• Κατόπιν τις ξεπικρίζουμε σε νερό με αλάτι και τις τηγανίζουμε για λίγο, μέχρι να “μαραθούν”.
• Κόβουμε το κρέας σε κύβους, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι. Στο τέλος σβήνουμε με το κρασί.
• Ψιλοκόβουμε τις τομάτες, τον μαϊντανό και την ψίχα της μελιτζάνας και ρίχνουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει.
• Προσθέτουμε το κρέας και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για μισή ώρα ακόμα.
• Τοποθετούμε τα “καλαθάκια” της μελιτζάνας στο ταψί και τα γεμίζουμε με το περιεχόμενο της κατσαρόλας, προσθέτοντας τις πατάτες.
• Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 180° C.
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια