Επιλεγμένα προΪόντα

Τα Oakley M2FRAME είναι τα ιδανικά για τους λάτρες του κυνηγιού και της σκοποβολής!

Οι γαλότσες είναι μια πολύ καλή επιλογή αν κυνηγάτε σε βάλτους και θέλετε να προστατευτείτε από τα καλάμια και τα φίδια. Βέβαια, σας είναι το ίδιο χρήσιμες αν κυνηγάτε σε λασπώδη-δυσπρόσιτα εδάφη και σε ημέρες με βροχερό καιρό.

Προστασία ακοής στο κυνήγι με ηλεκτρονικές ωτοασπίδες CENS

Ο ήχος του πυροβολισμού από κοντινή απόσταση είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ακόμη σας και μάλιστα μόνιμα.

Το κυνήγι του αγριόχοιρου αποτελεί όχι απλώς μια συμβατική κυνηγετική δραστηριότητα αλλά τρόπο ζωής για πολλούς ανθρώπους. Ο Δημήτρης Ευμοιρίδης, μέλος του ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, αποφάσισε στο βιβλίο του «Το κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» να αποτυπώσει τις εμπειρίες και το μεράκι για το κυνήγι αυτού του εμβληματικού θηράματος. Την κυνηγετική του δραστηριότητα, την οποία ξεκίνησε το 1972 σε ηλικία 14 ετών, συνεχίζει μέχρι σήμερα χωρίς διακοπή και ευελπιστεί να την ασκήσει για πολλά ακόμη χρόνια.

Το GPS Tracker ΜΤ90 είναι μια ηλεκτρονική συσκευή  τελευταίας τεχνολογίας  που κάνει την κυνηγετική εξόρμηση πιο εύκολη και χωρίς απρόοπτα. Ο κυνηγός μπορεί άμεσα και απλά να μελετήσει τη διαδρομή που ακολούθησε και να αποθηκεύσει τα ενδιαφέροντα σημεία για το επόμενό του κυνήγι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: με το GPS Tracker ΜΤ90 ο κυνηγός μπορεί να επικοινωνεί σε περίπτωση κινδύνου χωρίς να κουβαλά απαραίτητα κινητό. Είναι μικρό και ελαφρύ για να μεταφέρεται εύκολα.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του εξοπλισμού ενός κυνηγού είναι και τα άρβυλα που φορά. Είναι πολύ βασική επιλογή, καθώς το πόδι πρέπει να προστατεύεται επαρκώς από τις σκληροτράχηλες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα τα άρβυλα θα πρέπει να μας δίνουν την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων αλλά να αντέχουν και στις καταπονήσεις και τον πιθανό φόρτο που μπορεί να έχει μια εξωτερική δραστηριότητα. Η εξίσωση φαίνεται κάπως δύσκολη στη λύση της, αλλά υπάρχουν προτάσεις στην αγορά που ικανοποιούν τις παραπάνω συνθήκες.

Τι είναι το ResQMe™
Το ResQMe™ είναι ένα μοναδικό φορητό εργαλείο ασφάλειας που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου σας. Αυτό το καινοτομικό εργαλείο δίνει την δυνατότητα στους επιβαίνοντες να διαφύγουν αποτρέποντας τον εγκλωβισμό τους μέσα σε οχήματα. Σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Όταν εγκλωβιστείτε στο όχημα, είτε μέσα σε νερό είτε φεύγοντας από το δρόμο (π.χ. λόγω ολισθηρού οδοστρώμματος). Επίσης είναι πολύ χρήσιμο και για τη διάσωση των ανηλίκων επιβατών.