Υλικά:
- 4 φάσσες
- 1 κιλό μικρα κρεμύδια σε ψιλές ροδέλες
- 5 τομάτες ψιλοκομμένες
- λίγο τοματοπελτέ
- 1/2 κιλό χυλοπίτες
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
- Καθαρίζουμε καλά τις φάσες και τις τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια μαζί με το αλατοπίπερο και τις τομάτες. Αφήνουμε το φαγητό μας σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες.
- Σερβίρουμε με τις χυλοπίτες σε μια μεγάλη πιατέλα και γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.
Θήραμα:
Φάσα
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια