Υλικά:
600 γρ. συκώτι χήνας ή πάπιας,
ένα ποτήρι κρασί ""Αγιόφυλλο""
δύο ξινόμηλα,
βούτυρο,
λίγη ντεμί γκλας,
ενάμισι κιλό μανιτάρια πλευρότους,
4 ντοματίνια τσέρι
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
Σε καυτό βουτυρωμένο τηγάνι σοτάρουμε το συκώτι και σβήνουμε με το κρασί Λήμνου. Βγάζουμε το συκώτι και τοποθετούμε λίγη ντεμί γκλας για τη σάλτσα.
Σε δεύτερο τηγάνι σοτάρουμε τα μήλα, που έχουμε κόψει σε φέτες και τα μανιτάρια πλευρότους.
Τοποθετούμε στο πιάτο τα σοταρισμένα μήλα, επάνω στα μήλα το συκώτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Γαρνίρουμε με τα πλευρότους και τα τοματίνια για χρώμα.
Θήραμα:
Χήνα
Πηγή:
- Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια