Τραγική κατάληξη για κυνήγι αγριόχοιρου

Μπορεί οι οδηγίες των υγειονομικών αρχών να είναι σαφείς και να μην επιτρέπουν το κυνήγι, αλλά δύο φίλοι στο Βόλο είχαν άλλη άποψη και αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να πάνε για κυνήγι αγριόχοιρου. 

Δυστυχώς, αυτή η αμελής συμπεριφορά δεν είχε ως κατάληξη το να πληρώσουν πρόστιμο, αλλά την απώλεια ζωής του ενός από τους δύο φίλους. Η τραγωδία σημειώθηκε στην ευρύτερη δασική περιοχή των Μηλεών του Πηλίου, καθώς ο ένας κυνηγός πυροβόλησε τον άλλον, επειδή νόμισε ότι εμφανίσθηκε κάποιο αγριογούρουνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 32χρονος είχε κρυφτεί σε μεγάλους θάμνους και ο φίλος του, νομίζοντας ότι κινείται κάποιο αγριογούρουνο, πυροβόλησε προς το μέρος του με το τραγικό αποτέλεσμα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Το θύμα, 32 ετών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, δέχθηκε τα σκάγια στην κοιλιακή χώρα, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά. Αν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε πολύ γρήγορα, ο τραυματίας κατέληξε καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. 

Περιοχή: 
Βόλος
Πηγή: 
iefimerida.gr