Ο Κ.Σ. Χίου προσφέρει βοήθεια στη Μάνδρα Αττικής

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου «Άρτεμις», ευχαριστεί θερμά όσους από το υστέρημά τους πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, αποδεικνύοντας ότι σε δύσκολους καιρούς ευτυχώς υπάρχει περίσσεμα ανθρωπιάς.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2017 απεστάλησαν δύο παλέτες με τις προσφορές του κόσμου. Τα είδη θα διανεμηθούν στους πληγέντες από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου.
Ο ΚΣ Χίου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το σύλλογο διδασκόντων και τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου για τη μεγάλη και συγκινητική τους προσφορά όχι μόνο με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και με ζωγραφιές προς τους μαθητές της Μάνδρας, μια κατάθεση ψυχής από παιδιά σε παιδιά, αλλά και τη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ για τη δωρεά μεταφορά όλων αυτών των ειδών.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του συνεχίζει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και τις 15/12/2017 ώστε αυτά να διανεμηθούν στους πληγέντες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Περιοχή: 
Χίος
Πηγή: 
Δελτίο Τύπου