Λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο στη Λάρισα

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη λίγο έξω από ένα χωριό της Λάρισας, όταν ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα συγκρούστηκε με μία αγέλη αγριογούρουνων. Ευτυχώς, σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό.

Όπως μας ενημερώνει το onlarissa.gr,  το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης εκτελούσε δρομολόγιο για Αθήνα, όταν τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος. Ο ψύχραιμος οδηγός κράτησε σταθερή την πορεία του λεωφορείου και φρέναρε έγκαιρα. Παρόλα αυτά, υπήρξε σύγκρουση με κάποια από τα ζώα, και σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο λεωφορείο.

Οδηγός και επιβάτες κατέβηκαν, και προσπαθούσαν να μαζέψουν ..προφυλακτήρες, και άλλα κομμάτια του μπροστινού μέρους του οχήματος! Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ, και όπως είναι λογικό το λεωφορείο αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένο στο Σαραντάπορο. Κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, ενώ μετά από συνεννόηση του οδηγού με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, μετά από περίπου μία ώρα, ήρθε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε ώστε να συνεχίσουν κανονικά το ταξιδι τους προς την Αθήνα.

Περιοχή: 
Λάρισα
Πηγή: 
onlarissa.gr