Κ.Σ. Αμπελοκήπων: Πρακτική Εξάσκηση Νέων Κυνηγών

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μία ημέρα πρακτικής εξάσκησης νέων κυνηγών στο Σκοπευτήριο του Δρακοντίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κ.Σ. Αμπελοκήπων, όλα τα "συστατικά" για μια ωραία Κυριακή παρέα με φίλους ήταν εκεί. Ξεκινώντας από την καταπληκτική ημέρα που ξημέρωσε (ηλιόλουστη με άπνοια και θερμοκρασίες που ήθελες να απολαύσεις στην εξοχή, την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης της οποίας έγιναν όλοι μάρτυρες, τις πανέμορφες εγκαταστάσεις του "Σκοπευτηρίου Μακεδονίας", άλλα προπάντων την εμφανή διάθεση και επιθυμία όλων των συμμετεχόντων συναδέλφων κυνηγών, αλλά και διοργανωτών να καταγραφεί στην μνήμη όλων ως μια μέρα "αξιομνημόνευτη".

Το πρωί ξεκίνησε με την συγκέντρωση των νέων κυνηγών σε "σταντ" του σκοπευτηρίου για την ανάπτυξη του θέματος της ασφαλής χρήσης όπλων - σκόπευση, χειρισμός, από τον σκοπευτή κ. Γιώργο Ανδριανόπουλο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, με το οποίο ολοκληρωνόταν το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου νέων κυνηγών του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων. Από την άποψη του αριθμού των συμμετοχών στην εκδήλωση, αυτές κρίνονται ως πολύ ικανοποιητικές, αν λάβουμε υπόψη την μέρα (Κυριακή) και το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι πρώτες μέρες της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας και τον Πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Καλούμενο για την πετυχημένη προσπάθεια να φέρει τον "απλό" κυνηγό να γνωρίσει τι ακριβώς είναι το "Σκοπευτήριο" και μέσα από αυτό να γίνει πιο " ολοκληρωμένος" κυνηγός. Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν στη εταιρεία " Τουρής" για τα πολλά και σπουδαία δώρα που διέθεσε για την επιτυχία της εκδήλωσης σε καιρούς κρίσης. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς, και ειδικά τους νέους, που επέλεξαν να έρθουν να μάθουν από τους πλέον ειδικούς πράγματα απαραίτητα για την δραστηριότητα τους, τα οποία θα τους είναι χρήσιμα εφεξής για να ασκήσουν με ασφάλεια και επιτυχία το κυνήγι.

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Αλέκο Πολυτάνο, μέλος του Κ.Σ. Αμπελοκήπων και πρώτο νικητή της Σκοποβολής όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά και την απολύτως άψογη παρουσία του, αφού σημείωσε το εκπληκτικό σκορ 35 δίσκους στους 35.

Περιοχή: 
Αμπελόκηποι
Πηγή: 
Κ.Σ. Αμπελοκήπων