Καταπολέμηση Κορακοειδών από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018 την προγραμματισμένη εκδήλωση «κυνήγι κορακοειδών» στο χώρο της κοίτης του Γαλλικού ποταμού.

Παρά τα απειλητικά καμώματα του καιρού, το ψιλόβροχο και το βοριαδάκι, δεν πτοήθηκαν οι κυνηγοί, πιστοί στην ιδέα της ανάγκης διαχείρισης του πληθυσμού των κορακοειδών, ενόψει μάλιστα της επερχόμενης περιόδου αναπαραγωγής τους και έδωσαν για μία ακόμα φορά το παρών στο ραντεβού που δόθηκε από το Σύλλογο. Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων κ. Γιαπουτζής Απόστολος, για ακόμα μια φόρα έδωσε συμβουλές για το σωστό και ασφαλή χειρισμό του όπλου και την ανάγκη να επιμένουμε στην πιστή εφαρμογή τους και μην χαλαρώνουμε πότε τους κανόνες που το διέπουν.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν φυσίγγια από το Σύλλογο και άρχισε η διαδικασία του κυνηγιού. Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους "πιστούς" του είδους, που τίμησαν για ακόμα μια φορά με την παρουσία τους αυτήν τη φιλοθηραματική δράση, καθώς και τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες κ. Αθανασιαδη Ευάγγελο και κ. Σαμαρά Βασίλειο, και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου την ίδια εποχή. 

Περιοχή: 
Αμπελόκηποι
Πηγή: 
Κ.Σ. Αμπελοκήπων