Ελάφι κλέβει το... όπλο κυνηγού στην Τσεχία

Αυτό και αν είναι είδηση... αφού η τσέχικη αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για να εντοπίσει ένα ελάφι που έκλεψε το όπλο ενός κυνηγού!

Το ελάφι φέρεται να τρόμαξε από το ένα σκυλί και σκίζοντας το μανίκι ενός κυνηγού πήρε μαζί του, μπλεγμένο στα κέρατά του το όπλο, μία καραμπίνα Hornet 0.22. «Το τουφέκι, το οποίο ο κυνηγός είχε κρεμασμένο στο αριστερό του χέρι, ευτυχώς χωρίς σφαίρες, γλίστρησε στα κέρατα του ελαφιού και εξαφανίστηκε μαζί του», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Ένας άλλος κυνηγός εντόπισε λίγο αργότερα το ελάφι, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, να μεταφέρει ακόμη στο κεφάλι του την καραμπίνα. «Οι κυνηγοί έψαξαν στο δάσος, αλλά δεν βρήκαν το όπλο». Έτσι το «θύμα» του ελαφιού δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναφέρει την «κλοπή» στην αστυνομία. Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να επικοινωνήσουν αμέσως με την αστυνομία στην περίπτωση που κάποιος βρει το όπλο.

Αναμφίβολα, αυτή είναι μία από τις πιο παράξενες κυνηγετικές ειδήσεις που μπορεί κανείς να εντοπίσει, αλλά σε αυτή την τόσο παράξενη χρονιά, όπως είναι το 2020, όλα περιμένουμε να τα διαβάσουμε...

Πηγή: 
www.ant1news.gr