Ειδική εκπομπή για τη σκοποβολή στο Cosmote TV

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη σκοποβολή, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Μέσα από 10 επεισόδια, τo «On Target» θα μας ταξιδέψει στον κόσμο ενός απ’ τα πιο επιτυχημένα αθλήματα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Kορυφαία ονόματα του χώρου, μεταξύ των οποίων, η Άννα Κορακάκη, η Άγη Κασούμη, ο Μάκης Μίτας, ο Νίκος Μαυρομμάτης, ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου, θα μας εισάγουν στον κόσμο της σκοποβολής και θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κατακτήσει κάποιος την κορυφή, σε ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους. Η Άννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι στα 25 μέτρα, ο Διονύσης Κορακάκης στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα, οι Μάκης Μίτας και Νίκος Μαυρομμάτης στο σκητ, ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου στο τραπ, ο Ανδρέας Ξυνογαλάς στο πιστόλι ταχύτητας και ο Γιώργος Ψυλλάκης στο compak sporting.

Η εκπομπή «On Target» θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 1HD. Τα επεισόδια θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV. Κάθε επεισόδιο, αμέσως μετά την προβολή του, θα είναι διαθέσιμο για on demand θέαση.

Πηγή: 
ΑΠΕ