Από 31/3 μέχρι 3 Απριλίου η Έκθεση Natex 2017

Η ΝΑTEX, η ήδη γνωστή έκθεση Κυνήγι-Ψάρεμα-Κατάδυση-Κάμπινγκ και Σκάφος πραγματοποιείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, στο Eλληνικό στη αίθουσα Ξιφασκίας.


Οι 25.000 επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ενημερωθούν πρώτοι, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της χρονιάς, από τις καλύτερες εταιρίες στους κλάδους του ψαρέματος, της κατάδυσης, του κυνηγίου, του κάμπινγκ, του σκάφους και όλων των outdoor δραστηριοτήτων. Με μια δυναμική συνεργασία με το μοναδικό περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ, ΝΑΤΕΧ & ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα είναι ο πόλος έλξης των ανθρώπων που ασχολούνται με τα σκάφη και την θάλασσα.
 Μέσα από την ΝΑΤΕΧ θα παρουσιαστεί φέτος ο κλάδος των σκαφών και των κινητήρων, καθως επίσης τα παρελκόμενά τους, τα ηλεκτρονικά αξεσουάρ κ.λπ.

Πλουσιότερη από ποτέ, στο χώρο του κυνηγιού και της κυνοφιλίας, με μεγάλες εταιρίες και ομίλους φυλών να δίνουν δυναμικό παρόν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα! Στην 31η ΝΑΤΕΧ θα πραγματοποιηθούν, πλήθος εκδηλώσεων και σεμιναρίων, σε δύο ξεχωριστές αίθουσες που θα λειτουργούν ταυτόχρονα. Για το πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων, θα ενημερώνεστε από το site της έκθεσης.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ Από 12-16 ετών: 3 ευρώ Για παιδιά εως 12 ετών, η είσοδος είναι ελεύθερη

Περιοχή: 
Αττική
Πηγή: 
Natex