Ζημιές σε αυτοκίνητα θηροφυλάκων στον Έβρο

Ζημιές σε αυτοκίνητα θηροφυλάκων στον Έβρο

Την Κυριακή το βράδυ στις 8/12/2013 άγνωστοι προξένησαν μεγάλες ζημιές στα ΙΧ αυτοκίνητα θηροφυλάκων και δασικών υπαλλήλων στον Έβρο.

Συγκεκριμένα έριξαν πάνω σε μεγάλη έκταση των αυτοκίνητων διαβρωτικό υγρό, προξενώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο αμάξωμα και σε πλαστικά μέρη των οχημάτων. Οι δράστες κινήθηκαν όπως φαίνεται συντονισμένα καθώς πήγαν στις κατοικίες του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα, του θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, του Δασάρχη Αλεξανδρούπολης και του Δασοφύλακα του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης και εκεί προξένησαν τις ζημιές στα προσωπικά τους αυτοκίνητα.

Η υπόθεση έχει πάρει την οδό της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας. H συγκεκριμένh εγκληματική ενέργεια στρέφεται κατά των κυνηγετικών οργανώσεων και των δασικών υπηρεσιών, των οποίων το έργο για την πάταξη της λαθροθηρίας και άλλων δασικών παραβασεων μάλλον ενοχλεί.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό αυτό, που δεν πρόκειται να πτοήσει τις συντονισμένες ενέργειες για την προστασία της άγριας πανίδας και του περιβάλλοντος, καθώς και για τη διαφύλαξη της κυνηγετικής δραστηριότητας

ΣΤ' ΚΟΜΑΘ
ΚΟΜΑΘ
Ζημιές σε αυτοκίνητα
Θηροφύλακες
Πηγή: 
ΣΤ ΚΟΜΑΘ