Τροχαίο δυστύχημα με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα

Τροχαίο δυστύχημα με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί το μοιραίο και έτσι ένας άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τραγικό θάνατο βρήκε ο 49χρονος, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο, το οποίο είχε χτυπήσει και σκοτώσει προπορευόμενο όχημα. Από την πρόσκρουση ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. και χτύπησε στη συνέχεια στο στηθαίο της εθνικής οδού, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε άλλος ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 49χρονος ήταν επιχειρηματίας από τα Καμμένα Βούρλα και ταξίδευε για την Αθήνα. Πάνω στο σκοτωμένο ζώο έπεσαν κι άλλα αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί. Σημειώνεται πως πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή της Στυλίδας ανυποψίαστη οδηγός έπεσε τα ξημερώματα πάνω σε 7 σκοτωμένα αγριογούρουνα, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για την σωματική της ακεραιότητα.

Η κατάσταση με την αύξηση του πληθυσμού αγριόχοιρων στην Ελλάδα έχει γίνει ανησυχητική και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της χώρας έχουν κρούσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου. 

Αγριογούρουνο
Αγριόχοιρος
Δυστύχημα
Πηγή: 
naftemporiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θήραμα: