Θωρακισμένο smartphone για σκληρή χρήση

Θωρακισμένο smartphone για σκληρή χρήση

Το Samsung Galaxy S7 active είναι σχεδιασμένο για πολύ σκληρή χρήση ακόμα και σε extreme συνθήκες, όπως αυτές που συναντά κανείς στο βουνό και το κυνήγι.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Samsung Galaxy S7 Active είναι η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του, η οποία φτάνει τα 4.000mAh. Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Samsung Galaxy S7 active είναι μία πρόταση με οθόνη 5,1 ιντσών ανάλυσης QHD -με extra προστασία χάρη σε ένα πρόσθετο στρώμα από πολυανθρακικό υλικό-, quad-core επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 12 και 5MP.

Διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, υποστήριξη WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, GPS, NFC και 4G LTE, ενώ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο IP68 για αντοχή στο νερό και ανθεκτική στους κραδασμούς σύμφωνα με το "στρατιωτικό" πρότυπο MIL STD-810G. Το λειτουργικό που ενσωματώνει το Samsung Galaxy S7 active είναι το Android 6.0.1 Marshmallow με TouchWiz UI, ενώ το "παρών" δίνει και η Samsung Knox security suite. Οι διαστάσεις είναι 148,8 x 75,0 x 9,9 χιλιοστά και το βάρος 185 γραμμάρια.

Το νέο smartphone θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε αποκλειστικότητα από το δίκτυο της AT&T στην Αμερική. 

 

 

Samsung
Samsung Galaxy S7 Active
Android
Smartphones
Πηγή: 
Digital Life