Τετράτροχη πολυτέλεια ακόμα και στο βουνό

Τετράτροχη πολυτέλεια ακόμα και στο βουνό

Το όχημα που παρουσίασε η Toyota έρχεται να συνδυάσει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα ενός αγροτικού pickup με την πολυτέλεια μίας λιμουζίνας, σε μία υλοποίηση που προκαλεί και σίγουρα τραβά τα βλέμματα πάνω του. 

Το όχημα της Toyota ονομάζεται SEMA, όπως προκύπτει από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Specially Equipment Market Association. Είναι βασισμένο στο pickup Tundra της Toyota 1794 Edition 4x4 CrewMax που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, με κινητήρα 5,7 λίτρων. Το όχημα έχει το μέγεθος μίας λιμουζίνας, με 8 πόρτες και μήκος που φτάνει στα 8 μέτρα και εσωτερικό με αυτόνομα καθίσματα, όλα καλυμμένα με δέρμα υψηλής ποιότητας. Στους επιβάτες του προσφέρονται όλες οι ανέσεις, ενώ ο οδηγός έχει στην κατοχή του αυτόματο κιβώτιο και μία μεγάλη οθόνη πολλαπλής πληροφόρησης. 

Αναμφίβολα, αυτό είναι ένα concept όχημα και όχι ένα μοντέλο μαζικής παραγωγής, αλλά έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τι σκαρφίζονται οι μηχανικοί της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για τον εντυπωσιασμό στο πεδίο των τετρακίνητων οχημάτων. Το όχημα παρουσιάζεται ως εκθεσιακό δείγμα στις ΗΠΑ και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει. Μάλλον δεν πρόκειται να το δούμε να κυκλοφορεί σε κάποιο βουνό... Δείτε το σε όλες τις όψεις του στο βίντεο που ακολουθεί. 

Toyota
Toyota SEMA
Πηγή: 
Toyota