Τέλος στο κυνήγι από τον πρίγκιπα Χάρι, λόγω συζύγου...

Τέλος στο κυνήγι από τον πρίγκιπα Χάρι, λόγω συζύγου...

Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο καθιερωμένο κυνήγι φασιανού για τον εορτασμό της Boxing Day ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι της Αγγλίας, λόγω του ότι η γυναίκα του, Μέγκαν, είναι φιλόζωη...

Ο εορτασμός της "Boxing Day" λαμβάνει χώρα στις 26 Δεκεμβρίου και εκεί οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να πηγαίνουν για κυνήγι φασιανού. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο παντρεμένοι και είναι ήδη αρκετές ορατές αλλαγές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι και στον τρόπο ζωής του, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Σημειώνουν ακόμη ότι η απουσία του από το κυνήγι θα μπορούσε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες τα δύο αδέλφια και ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος κάθε χρόνο έπαιρναν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.

Επιπλέον, εκτός από τον πρίγκηπα Κάρολο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής, για πρώτη φορά ενδέχεται να πάρει μέρος ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, φυσικά χωρίς όπλο στα χέρια του, αλλά για να αρχίσει να εξοικειώνεται με αυτή την παράδοση της βασιλικής οικογένειας. Είναι σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέπουν τη σχέση της Μέγκαν και του Χάρι να δυναμώνει, τονίζουν δημοσιεύματα. Ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τη Daily Mail και άλλες βρετανικές εφημερίδες αποφάσισε να μην είναι παρών στο κυνήγι, επειδή η Μέγκαν Μαρκλ διαφωνεί με τα αιματηρά αθλήματα ως γνωστή φιλόζωη που αρνείται να φορέσει αληθινή γούνα. 

Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν
Boxing Day
Πηγή: 
skai.gr
Θήραμα: