Συνεχίζει την εκτέλεση ελαφιών ο μανιακός της Ρόδου

Συνεχίζει την εκτέλεση ελαφιών ο μανιακός της Ρόδου

Συνεχίζει να αφήνει πτώματα ελαφιών πίσω του, ο μανιακός της Ρόδου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και άγνωστος. Πρόσφατα εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα ζώα νεκρά. 

Ο άγνωστος χρησιμοποιεί πυροβόλο όπλο και στοχεύει τα ελάφια στο ίδιο ακριβώς σημείο του σώματός τους, στην περιοχή του λαιμού. Ο άγνωστος σκοτώνει εν ψυχρώ ελάφια στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Μαριτσά στην Ρόδο. Άλλα τέσσερα ζώα βρέθηκαν νεκρά τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 24. Όλα τα νεκρά ελάφια είχαν πυροβοληθεί στο ίδιο σημείο στον λαιμό, όπου στοχεύει ο απάνθρωπος «ελεύθερος σκοπευτής».

Μάλιστα, και στις 24 περιπτώσεις τα τραύματα ήταν διαμπερή και δεν βρέθηκαν οι βολίδες, για να εξακριβωθεί τι τύπου όπλο χρησιμοποιεί. Για τη μαζική εξόντωση των ελαφιών dama– dama έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή για έρευνα στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εξετάζουν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα, στην επίμαχη «ζώνη» δράσης του άγνωστου δράστη, που ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου «Ρόδια Έλαφος» έχει επικηρύξει με 5.000 ευρώ, περιπολούν θηροφύλακες αλλά και άνδρες του Στρατού.

Μακάρι να βρεθεί και να αποδωθεί δικαιοσύνη για όλους αυτούς τους άδικους θανάτους. 

Ελάφια
εκτέλεση
Ρόδος
Πηγή: 
Πρώτο Θέμα
Θήραμα: