Suunto Spartan Ultra GPS

Suunto Spartan Ultra GPS

To Suuntο Spartan Ultra GPS με τα πολλά χαρίσματα του μπορεί να γίνει ένας άριστος σύντροφος για όποιον πηγαίνει συχνά στο κυνήγι ή του αρέσει να κάνει outdoor δραστηριότητες και εξορμήσεις στο βουνό.

Το Suunto Ultra GPS καταγράφει την ημερήσια δραστηριότητα του κατόχου του, μαζί με τα βήματα και όλα όσα κάνει σε καθημερινή βάση όποιος το φορά. Εκτός από την καταγραφή της δραστηριότητας, το Suunto Ultra GPS προσφέρει μια σειρά από στοιχεία που θα βρουν χρήσιμα όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στο έξυπνο ρολόι της Suunto υπάρχουν στοιχεία για διάφορα αθλήματα, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα ο χρήστης για τις επιδόσεις του σε κάθε άθλημα.

Εκτός από το GPS, το ρολόι της Suunto έχει και γυροσκόπιο, ενώ είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία FusedSpeed της Suunto για την ακρίβεια στις μετρήσεις. Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα πλοήγησης, ψηφιακή πυξίδα και βαρόμετρο. Εάν κάποιος φορέσει και το ειδικό αισθητήρα Suunto Smart Sensor, είναι εφικτή και η μέτρηση του καρδιακού παλμού. Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι και σε 100 μέτρα βάθους, ενώ θα μπορεί να συνεργάζεται με την κατάλληλη εφαρμογή της Suunto για Android και iOS κινητά. 

Η ενδεικτική τιμη του στην ελληνική αγορά είναι τα 615 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. 

Suunto
Suunto Spartan Ultra GPS
Spartan
Πηγή: 
pestaola.gr