Το σωστό φυσίγγι για το κυνήγι αγριόχοιρου

Το κυνήγι του αγριόχοιρου ξεκίνησε και η Lambro μας προτείνει το σωστό φυσίγγι!

Η λαχτάρα του πρώτου κυνηγίου, η αδημονία των σκύλων, η αγωνία της πρώτης αναμέτρησης με τον βασιλιά, εκτινάσσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η φύση είναι απρόβλεπτη και η προετοιμασία της ομάδας σου είναι το παν. Το όπλο σου, τα σκυλιά, η παρέα σου, όλα συντονισμένα και πανέτοιμα.

Οι πιθανότητες να έρθεις αντιμέτωπος με το θήραμα είναι μετρημένες και οι συνθήκες άγνωστες. Ενδεχομένως να σου δοθεί μια μόνο ευκαιρία. Μην αφήσεις το θήραμα να φύγει τραυματίζοντας το άσκοπα. Επίλεξε το σωστό φυσίγγι.

Το μονόβολο PALLA της LAMBRO διαθέτει ενέργεια πάνω από 3500 joule και το SILVER MAGNUM 4000 joule, δηλαδή τουλάχιστον 10-15 φορές περισσότερη ενέργεια από 1 δράμι. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σημαδέψεις σωστά. Η ακρίβεια τους θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Και τα δύο είναι γεμισμένα με διβασική πυρίτιδα η οποία θα σου εξασφαλίσει εξαιρετική και σταθερή απόδοση όλο τον χειμώνα. 

Αν τελικά επιλέξεις 9βολα, το BIG GAME της LAMBRO είναι ο σύμμαχός σου. Με παροιμιώδη ισχύ και στενή συγκέντρωση, είναι το φυσίγγι σου στις κοντινές βολές. 
 
Αγριόχοιρος
Lambro
φυσίγγι
Πηγή: 
Lambro
Θήραμα: