Σκοτώθηκε ο κυνηγός-κτηνίατρος που δημοσίευε φωτογραφίες θηραμάτων

Luciano Ponzetto

Στο κυνήγι σκοτώθηκε ο κτηνίατρος που σκότωνε άγρια ζώα και ανέβαζε τις φωτογραφίες από τα θηράματά του στα social media, προκαλώντας συχνά-πυκνά μεγάλες αντιδράσεις.

Ο 55χρονος Luciano Ponzetto, που είχε φωτογραφηθεί με ένα νεκρό λιοντάρι, ένα νεκρό μωρό ελέφαντα και άλλα ζώα, έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε. Γλίστρησε στον πάγο ενώ κυνηγούσε πουλιά στην Ιταλία. Ο κτηνίατρος είχε δεχτεί αμέτρητες απειλές για τη ζωή του και μηνύματα μίσους από φιλόζωους μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πέθανε ενώ κυνηγούσε πουλιά με φίλους του στην κοιλάδα Soana στο Gran Paradiso National Park, στη βορειοδυτική Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, το δυστύχημα συνέβη σε υψόμετρο 2.200 μέτρων στην κοιλάδα του Colle delle Oche, πάνω από την πόλη Pianprato. "Μας κάλεσαν οι υπηρεσίες διάσωσης στο βουνό που ενημερώθηκαν από κάποιον που ήταν μαζί του", δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας. "Φαίνεται πως γλίστρησε και έπεσε ενώ κυνηγούσε. Πέθανε ακαριαία και δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να γίνει". 

Luciano Ponzetto
Πηγή: 
newsit.gr
Θήραμα: