Σεμινάριο άγραφων νόμων των κυνηγών

Σεμινάριο άγραφων νόμων των κυνηγών

Σεμινάριο άγραφων νόμων των κυνηγών και ενημέρωση για τα κυνηγετικά δρώμενα στην Ελλάδα από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων, παράλληλα με τη διοργάνωση της γιορτής μοσχαροκεφαλής.

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (Μανιτάρι) σεμινάριο με θέμα τους άγραφους νόμους των κυνηγών. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γκροζούδης Καραφύλλης και ο γενικός γραμματέας κ. Νιάνιος Γαβριήλ ενημέρωσαν τους παρισταμένους κυνηγούς για το σωστό τρόπο συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, τις ηθικές αρχές που πρέπει να το διέπουν και τις άσχημες πρακτικές που πρέπει να αποφεύγονται (σκουπίδια, αντιπαραθέσεις κ.α.).

Στη συνέχεια ακολούθησε συνεστίαση στον ίδιο χώρο με προσφορά εδεσμάτων από μοσχαροκεφαλές τις οποίες ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου σε διάφορες συνταγές, με άλλες να ψήνονται στον ξυλόφουρνο και άλλες να μαγειρεύονται στην κατσαρόλα του Βαγγέλη Καλούμενου δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου συζητήθηκαν διάφορα κυνηγετικά θέματα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το Δ.Σ. του υπό αδελφοποίηση Κ.Σ. Λάρισας.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά, για την υλική στήριξη αλλά και τις υπηρεσίες που προσέφεραν τους Τάσο Κουρουκλίδη, Σάκη Σαμανίδη, Κανδηλιάρη Παναγιώτη, Καλούμενο Βαγγέλη και Βασίλη Παναγιωτίδη.

ΚΣ Αμπελοκήπων
Πηγή: 
ΚΣ Αμπελοκήπων