Το ρολόι των κυνηγών παρουσιάζει η Sinn

Το ρολόι των κυνηγών παρουσιάζει η Sinn

To Sinn Hunting Watch 3006, όπως μαρτυρεί το όνομά του, απευθύνεται σε όλους τους εραστές της φύσης και της κυνηγετικής εμπειρίας. 

Ο κυνηγετικός χαρακτήρας του γερμανικού ρολογιού γίνεται εμφανής αρχικά από το χρώμα του καντράν που ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται μαύρο, στην πραγματικότητα είναι πολύ σκούρο πράσινο, έτσι ώστε να μπορούν να είναι ευανάγνωστες όλες οι ενδείξεις κάτω από όλες τις συνθήκες φωτός. Η κάσα με διάμετρο 44 χιλιοστών ταιριάζει απόλυτα με το καφέ δερμάτινο λουράκι. Ο μηχανισμός του είναι αυτόματος, με συχνότητα λειτουργίας τα 4 Hz και power reserve στις 42 ώρες, ενώ είναι ορατά τα μέρη του και από το πίσω διαφανές μέρος της κάσας. 

Στο καντράν του υπάρχει ένα πλήρες ημερολόγιο, 24ωρη ένδειξη της ώρας, λειτουργίες χρονογράφου και ένδειξη των φάσεων της Σελήνης, κάτι που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμο όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα. Μάλιστα, η ένδειξη των φάσεων της Σελήνης δείχνει τις τρεις ημέρες πριν και μετά από την πανσέληνο, έτσι ώστε να γνωρίζει κανείς ποιο χρονικό διάστημα θα υπάρχει αρκετό φως τη νύχτα από το φεγγάρι. Στη Γερμανία, όπου επιτρέπεται το κυνήγι τη νύχτα, αρκεί να μην γίνεται κανενός είδους χρήση τεχνητών μέσων φωτισμού, μία τέτοια λειτουργία είναι ακόμα πιο χρήσιμη. 

Η κάσα έχει φτιαχτεί με ειδική τεχνοτροπία διαμόρφωσης του ατσαλιού προκειμένου να είναι ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές, ενώ υπάρχει και μία ένδειξη για την εισχώρηση υγρασίας μέσα στην κάσα, προκειμένου να προβαίνει ο κάτοχός του στην απαιτούμενη συντήρηση, χωρίς να βλάπτει τον μηχανισμό του ρολογιού. Το Sinn Hunting Watch 3006 είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα βάθους και κοστίζει περίπου 3900 ευρώ. 

Sinn
Sinn Hunting Watch 3006
Πηγή: 
Ablogtowatch.com,