ResQMe: ένα απαραίτητο "εργαλείο" για τον οδηγό

Τι είναι το ResQMe™
Το ResQMe™ είναι ένα μοναδικό φορητό εργαλείο ασφάλειας που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου σας. Αυτό το καινοτομικό εργαλείο δίνει την δυνατότητα στους επιβαίνοντες να διαφύγουν αποτρέποντας τον εγκλωβισμό τους μέσα σε οχήματα. Σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Όταν εγκλωβιστείτε στο όχημα, είτε μέσα σε νερό είτε φεύγοντας από το δρόμο (π.χ. λόγω ολισθηρού οδοστρώμματος). Επίσης είναι πολύ χρήσιμο και για τη διάσωση των ανηλίκων επιβατών.

Αν νομίζετε πως μπορεί κανεις πολύ εύκολα να σπάσει ένα μπλοκαρισμένο παράθυρο, δείτε το ακόλουθο video!Μετά από αυτό μάλλον έχετε πειστεί ότι χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο εργαλείο για τέτοιου τύπου απεγκλωβισμούς... Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί το ResQMe.


Τρόπος χρήσης
Τραβήξτε το προστατευτικό κάλυμμα από το εργαλείο για να αποκαλυφθεί η λεπίδα. Αγκιστρώστε  το ResQMe™ πάνω στη ζώνη ασφαλείας και σύρετε το διαγωνίως. Για να ενεργοποιήσετε τον θραύστη κρυστάλλων, απλά σπρώξτε την μαύρη κεφαλή του πίσω τμήματος του εργαλείου πάνω στο πλευρικό παράθυρο έως ότου απελευθερωθεί η καλυμμένη και οπλισμένη με ελατήριο ακίδα και σπάσει το κρύσταλλο του παραθύρου.
Επιπλέον, το ResQMe™ είναι επαναχρησιμοποιήσιμο! Η ακίδα του ResQMe™ επανοπλίζεται αυτόματα και μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η λεπίδα είναι εξαιρετικής ανθεκτικότητας και μπορεί εύκολα να κόψει πάρα πολλές ζώνες ασφαλείας.
Δείτε πιο αναλυτικά το τρόπο χρήσης τους στο ακόλουθο video. Η διαδικασία φαίνεται καλύτερα στο 1:39. Στην αρχή του video γίνονται και υποβρύχιες δοκιμές.Δείτε άλλη μια περιγραφή που δείχνει και τη χρήση του (κυρίως από το 4:20 και μετά).

 

 

 

Η ακίδα του ResqMe που σπάει το τζάμι.

 

Η λεπίδα του ResqMe που κόβει τη ζώνη.

Το ResQMe™  έχει δοκιμαστεί εκτενώς, είναι πιστοποιημένο και έχει λάβει πολλές διακρίσεις!
Το ResQMe™  έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί παγκοσμίως από πολλούς δημόσιους οργανισμούς ασφαλείας όπως αστυνομικά τμήματα, πυροσβεστικές υπηρεσίες και παραϊατρικά τμήματα.  Σε πολλές χώρες έχει προταθεί σαν υποχρεωτικός εξοπλισμός για σώματα ασφαλείας. Το ResQMe™  έχει βραβευθεί για την μοναδικότητα του και επίσης έχει πιστοποιηθεί με το CE και την Γερμανική ΤUV. Έχει κερδίσει διακρίσεις στην έκθεση INPEX στις ΗΠΑ, στην PromZ στην Ολλανδία και στην VPCD στη Γαλλία. Το κέντρο δημόσιας ασφάλειας στο Key West της Φλόριντα, που εκπαιδεύει όλους του θαλάσσιους διασώστες στις ΗΠΑ το συστήνει ανεπιφύλακτα μετά από εκτενείς δοκιμές υπό το νερό.

Μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από εδώ στην τιμή των 15,90 Ευρώ ή να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα με κυνηγετικά είδη σε όλη την Ελλάδα.

Τιμή: 
15.90€

DIAMANCO - Δ. Διαμαντόπουλος & Σια Ο.Ε.

δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας
Αρχιμήδους 2
177 78 Ταύρος
Τηλέφωνο: 210 4810552
Φαξ: 210 4811970

Η εταιρία Δ. Διαμαντόπουλος & Σια Ο.Ε. DIAMANCO δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της Χονδρικής αλλά και Λιανικής πώλησης ειδών κυνηγίου, σκοποβολής και αστυνομικού εξοπλισμού. Αντιπροσωπεύει σημαντικούς οίκους του εξωτερικού όπως τον Αμερικανικό Οίκο Remington Arms Company, Inc. (www.remington.com), τον Γερμανικό Οίκο Umarex Sportwaffen GmbH & Co KG (www.umarex.com), τον Αμερικανικό οίκο Daisy Manufacturing Company, Inc. (www.daisy.com) και Η&R 1871,LLC, Βρετανικό Οίκο αεροβόλων προσυμπιεσμένου αέρα Theoben Ltd. (http://www.theoben.co.uk) και άλλους. Ουσιαστικά, εισάγει σε αποκλειστικότητα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει, αναλαμβάνει την προώθηση και διάθεσή τους στην ελληνική αγορά.