Προκήρυξη Αγώνων "ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΟΕ SKEET B΄& Γ΄ Κατηγορίας Νο 8"

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης προκηρύσσει την 13 & 14.7.2013 Αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΚΟΕ ΣΚΗΤ Νο 8 Β΄ & Γ΄ Κατηγορίας, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Σκοπευτήριό μας στη Δ.Κ. Σελλασίας του Δήμου Σπάρτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς τις ISSF για το 2013 και τις εγκυκλίους της ΣΚΟΕ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία, Ομάδες και αθλητές της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με σκοπευτές που έχουν σε ισχύ ΔΕΣΚ/ΣΚΟΕ για το έτος 2013.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης έως 12.00 ώρα της 11.7.2013. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται σε 40,00 €. Ώρα προσέλευσης αθλητών εκάστη ημέρα 08.30. Ώρα έναρξης αγώνα 09.00. Οι αθλητές θα φέρουν ωτοασπίδες & γυαλιά κατά τη διεξαγωγή του αγώνα. Ενστάσεις υποβάλλονται γραπτώς στη Γραμματεία του αγώνα με καταβολή παραβόλου 30,00 €.

Θα βραβευθούν με κύπελλο ο πρώτος νικητής κάθε Κατηγορίας και με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι. Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνο από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 15,00 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής. Φυσίγγια με φροντίδα σκοπευτών, σωματείων ή διάθεση από τον Όμιλο.

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσουν απονομές στο χώρο του Σκοπευτηρίου και στη συνέχεια θα κληρωθεί επί του συνόλου των συμμετασχόντων, μία καραμπίνα CZ, model.712 YTILITY,cal.12 MAGNUM από τον έμπορο όπλων Πέτρο Καλκαντζάκο. Στο χώρο του σκοπευτηρίου θα διατίθενται από τον Όμιλο μας δωρεάν σάντουιτς, καφέ, χυμοί και νερά.

Σκοπευτικός Όμιλος
Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης
Σπάρτη
Πηγή: 
Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης