Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση για το κυνήγι

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση για το κυνήγι

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας διενεργεί διαδικτυακή δημοσκόπηση για το κυνήγι, στην οποία πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι οι συνάδελφοι κυνηγοί προκειμένου να φωτίσουμε τις πραγματικές πτυχές της αγαπημένης μας δραστηριότητας. 

Το ερωτηματολόγιο που μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ και το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2015, σημειώνονται τα εξής:  "Το κυνήγι ήταν μέχρι τον 21ο αιώνα αναγκαίο για την επιβίωση των πολιτών ειδικά στα χωριά της Ελλάδας. Σήμερα, στον 21ο αιώνα το κυνήγι έχει περάσει στον τομέα των χόμπι, μιας και η κτηνοτροφία έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως όλους τους πολίτες όπου και να βρίσκονται. Από την άλλη πλευρά οι κυνηγοί αρνούνται συστηματικά την κατάργηση του κυνηγιού αλλά και τον περιορισμό του χόμπι τους θεωρώντας ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Αυτό το ερωτηματολόγιο δημιουργείται για να καταφέρει να καταγράψει τις τάσεις και την γνώμη των πολιτών σχετικά με το κυνήγι".

Μπείτε και συμπληρώστε το για να μπορεί να σχηματιστεί μία καθαρή εικόνα για το κυνήγι. Ο κάθε ερωτώμενος, μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά στο ερωτηματολόγιο. 

Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας
Ερωτηματολόγιο για το κυνήγι
Πηγή: 
Ελληνικό Παρατηρτήριο Βιοποικιλότητας