«ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

«ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Φούσα Μπάρδα
19003 Μαρκόπουλο
Τηλέφωνο: 2299023528
Φαξ: 2299023528
Τηλεμάχου 18
11472 Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103642944
Διγενή Ακρίτα 41
16451 Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109901654
Φαξ: 2109901654

Το «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ξεκίνησε την λειτουργία του το έτος 1982, με την ίδρυση ενός κτηνιατρείου για μικρά ζώα στο κέντρο της Αθήνας πρότυπο και μοναδικό για την εποχή του.

Η επωνυμία «κτηνιατρικό κέντρο» υιοθετήθηκε από τον κτηνίατρο Παναγιώτη Παπαϊωάννου για πρώτη φορά το έτος 1984, σε μια προσπάθεια του να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το συγκεκριμένο κτηνιατρείο, αλλά και με την κρυφή ελπίδα κάποια ημέρα να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κέντρο κτηνιατρικής φροντίδας στην Ελλάδα. Ένα κτηνιατρικό κέντρο που θα αποτελείται από μια σειρά με ιατρεία μικρών ζώων, ένα κτηνιατρικό νοσοκομείο – κλινική, ένα κτηνιατρικό ξενοδοχείο – ξενώνα μικρών ζώων, ένα κτηνιατρικό φαρμακείο και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την ευζωία των κατοικίδιων συντρόφων μας. Ευτυχώς εκείνη η μικρή ελπίδα με το πέρασμα των χρόνων έγινε πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που στηρίζεται στην παρουσία μιας σπουδαίας ομάδας κτηνιάτρων. Κτηνίατροι με μεράκι, ειδικότητες και πάθος. Οι κτηνίατροι Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Γιώργος Παπαϊωάννου, Κατερίνα Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες τους γνωρίζοντας καλά τόσο την κτηνιατρική όσο και τον συναισθηματικό κόσμο των ζωόφιλων είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Το έτος 1991, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στα Μεσόγεια, σε μια ιδιόκτητη έκταση 16 στρεμμάτων, άρχισε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο μικρών ζώων (ξενώνας ζώων). Ένα κτηνιατρικό ξενοδοχείο υψηλού επιπέδου για σκυλιά, γάτες, πτηνά, ερπετά και κάθε λογής εξωτικά ζώα, με άνετη διαμονή, ασφάλεια, προσεγμένη διατροφή, ιατρική παρακολούθηση και κυρίως άριστες συνθήκες υγείας και υγιεινής. 

Το έτος 2003 και πάλι στο Μαρκόπουλο Αττικής, στα Μεσόγεια, εγκαινιάσθηκε το κτηνιατρικό νοσοκομείο – κλινική μικρών ζώων. Ένα κτηνιατρικό νοσοκομείο – κλινική, με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και παροχές υπηρεσιών, με εξειδικευμένο προσωπικό και τέλος με εξωτερικά ιατρεία και χειρουργεία σε ετοιμότητα για κάθε περιστατικό.

Το έτος 2008 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κτηνιατρείο της Αργυρούπολης. Η νέα μας σύγχρονη κτηνιατρική μονάδα για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας συντρόφων στα Νότια προάστια.

Σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον με την διάθεση και την φιλικότητα, που πάντα μας διακρίνει, να αντιμετωπίσουμε μαζί, οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει ο μικρός οικόσιτος σύντροφός σας.