Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Νίκο Μαυρομάτη και τη Lambro

Νίκος Μαυρομάτης Lambro

Στο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη στα Χανιά 23-24 Μαΐου ο Νίκος Μαυρομάτης ισοφάρισε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ 123/125, μια επίδοση που τον βάζει στον τελικό σε οποιοδήποτε αγώνα παγκοσμίου επιπέδου.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα μικροπροβλήματα με τις μηχανές, ο Νίκος κατάφερε να κάνει μια μεγάλη επίδοση δίνοντας σεμινάριο αυτοσυγκέντρωσης και παλεύοντας κυριολεκτικά για κάθε βολή.

Η Lambro είναι περήφανη που βοήθησε τον Νίκο και θα είναι μαζί του όπως επίσης και με τον Μάκη Μίτα σε κάθε αγώνα με στόχο την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν: SERIES 5 σε 9,5 και 10.Φυσίγγια Lambro

Ο Νίκος μετά τον αγώνα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία LAMBRO που πραγματικά με έχει αγκαλιάσει και με στηρίζει με όλους του δυνατούς τρόπους, σε μια δύσκολη εποχή που κάθε χορηγία φαντάζει απαγορευτική! Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια τους. Η αγάπη για την δουλειά τους είναι και ο λόγος που τα φυσίγγια τους είναι εξαιρετικά. Όπως είπε και ο συναθλητής μου Μάκης Μίτας, τα Series 5 είναι φυσίγγια αλάνθαστα. Νομίζω αυτό να τα λέει όλα!»

Πανελλήνιο ρεκόρ από το Νίκο Μαυρομάτη και τη Lambro Πανελλήνιο ρεκόρ από το Νίκο Μαυρομάτη και τη Lambro 

 

Νίκος Μαυρομάτης
Lambro
φυσίγγια