Παγκόσμια η διάθεση του Ford Ranger Raptor

Παγκόσμια η διάθεση του Ford Ranger Raptor

To Ford Ranger Raptor, μία από τις πιο δυναμικές εκδόσεις του pickup της αμερικανικής εταιρείας ετοιμάζεται να κάνει παγκόσμια καριέρα στις αγορές, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το autotriti.gr, η έκδοση Ranger Raptor είναι εφοδιασμένη με υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων με διπλό turbo που αποδίδει ισχύ 210 ίππων και μέγιστη ροπή 510 Nm. Η Ford επέλεξε να τοποθετήσει αυτόματο κιβώτιο δέκα ταχυτήτων (σχεδιασμένο από Ford και General Motors) και τετρακίνηση σε ένα σύνολο με Terrain Management System και έξι διαφορετικές οδηγικές ρυθμίσεις: Normal και Sport, και τις ρυθμίσεις off-road, όπως Grass/Gravel/Snow, Rock Mode και Baja Mode.

Υπάρχει ακόμη και μια ρύθμιση «Desert Rally» που ρυθμίζει το ESC και επιτρέπει στο Raptor να πηγαίνει στο σκληροτράχηλο έδαφος, με ρυθμό που δεν θα το περίμενε κανείς. Η Ford δεν έχει ανακοινώσει τις τιμές του Ranger Raptor, αλλά το σίγουρο είναι ότι η τιμή θα κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι λογικό, βέβαια, καθώς ό,τι αξίζει... κοστίζει. 

Ford
Ford Ranger Raptor
Πηγή: 
autotriti.gr, drive.gr, youcar