Οικολόγοι επιδόθηκαν σε κυνήγι... ενός κυνηγού!

Οικολόγοι επιδόθηκαν σε κυνήγι... ενός κυνηγού!

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Άννας Εύβοιας, όταν δύο άτομα με... "οικολογικές" ανησυχίες αποφάσισαν να κυνηγήσουν έναν 76χρονο που βρισκόταν νόμιμα στην περιοχή για το αγαπημένο του χόμπι. 

Οπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος κυνηγός περπατούσε με την καραμπίνα του όταν δέχθηκε φραστική -αρχικά- επίθεση από έναν 32χρονο και μια 26χρονη που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Το ζευγάρι, που είχε όπως φαίνεται οικολογικά αντανακλαστικά, τον ρώτησε γιατί κυνηγούσε και στη συνέχεια φέρεται ότι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έκλεψαν καραμπίνα και κινητό τηλέφωνο, και στη συνέχεια διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 76χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το συμβάν. Σύντομα, αστυνομικοί εντόπισαν το ζευγάρι και τους προσήγαγαν στο τμήμα. Κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης στο τμήμα, ο ηλικιωμένος κυνηγός αναγνώρισε τους δυο συλληφθέντες, οι οποίοι παραδέχθηκαν πως του πήραν το όπλο -το οποίο πέταξαν- αλλά όχι το κινητό τηλέφωνό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για ληστεία. 

Οικολόγοι
Πηγή: 
iefimerida.gr