"Οι κυνηγοί είναι κατά συρροή δολοφόνοι"! Αλήθεια;

"Οι κυνηγοί είναι κατά συρροή δολοφόνοι"! Αλήθεια;

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, με προκλητικό ύφος, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους κυνηγούς ως "κατά συρροή δολοφόνους" στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" της τηλεόρασης του Σκάι.

Μίλησε για δακτυλοδεικτούμενους χομπίστες, που είναι επικίνδυνοι και καλό είναι να υπάρξει αύξηση των περιορισμών στην δραστηριότητα τους.  Μάλλον ο κ. Παπαδημητρίου αγνοεί όλη την κινητοποίηση των κυνηγών προς όφελος του περιβάλλοντος, την ανατροφή θηραμάτων και την απελευθέρωσή τους στη φύση, την πυροπροστασία, το ποικίλο κοινωνικό έργο των Συλλόγων και όλες τις παρεμβάσεις που βοηθούν τη Φύση και το Περιβάλλον. Παρόλα αυτά, ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσα από μία συχνότητα υψηλής τηλεθέασης ονομάζει όλους εμάς, ελαφρά την καρδία, ως κατά συρροή δολοφόνους. 

Είναι λυπηρό και ανεπίτρεπτο να γίνεται κάτι τέτοιο σε εθνικό δίκτυο, ειδικά όταν οι ίδιοι οι Κυνηγοί δεν έχουν κανένα βήμα απάντησης ή ανάλυσης του έργου τους. Θεωρούμε ότι οι επίσημες οργανώσεις μας θα πρέπει να δώσουν μία ηχηρή απάντηση σε τέτοιες κατηγορίες. Την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ εδώ, ενώ η δήλωση βρίσκεται μεταξύ του 25ου και του 29ου λεπτού. 

Ως μία μόνο μικρή απάντηση, από τις πολλές που μπορούμε να δώσουμε στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, παραθέτουμε το βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ για το έργο των Κυνηγών. 

 

Μπάμπης Παπαδημητρίου
ΣΚΑΙ
Κυνηγοί
Κατά συρροή δολοφόνοι
Πηγή: 
ΣΚΑΙ