Ο κυνηγός με μεράκι φαίνεται!

Πριν από λίγες μέρες γνώρισα  το ηλεκτρονικό κατάστημα kynigos.eu, του κύριου Ρούσσου από τη Σύρο.  Αφορμή ήταν ένα μπλουζάκι που φορούσε φίλος κυνηγός με κέντημα αγριογούρουνου στο στήθος. Μου  έκανε τόσο εντύπωση που αμέσως ξεκίνησα τις ερωτήσεις: που το πήρες, πόσο  το πήρες  κτλ. Και η απάντηση ήρθε το ίδιο άμεσα «Το πήρα 18 ευρώ από το internet, το kynigos.eu».

Μετά το κυνήγι, και αφού είχα απoλαύσει το μεζέ του κυνηγιού, αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο site. Και τι δεν είχε! Μπλουζάκι με κέντημα πέρδικας, καπέλο με κέντημα αγριογούρουνου, σακίδιο με κέντημα λαγού, κάλλυμα ρεζέρβας πόϊντερ, μπλουζάκι με κέντημα μπεκάτσας και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, από τη συνομιλία με το κ. Ρούσσο συνειδητοποίησα πως το κυνήγι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής τους και πως το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι απλά ένας, ακόμη, τρόπος να εκφράσει το μεράκι του για αυτό! Κάτι που με έκανε να εκτιμήσω τη δουλειά του ακόμη περισσότερο.

Εγώ παρήγγειλα ήδη και περιμένω να έρθει ένα μπλουζάκι με κέντημα σέττερ στην πλάτη. Εάν αρέσει και σε εσάς η ιδέα επισκεφτείτε απλά το kynigos.eu.

To ο σύνολο των κεντημάτων και των σχεδίων του kynigos.eu αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, τροποποίηση ή αναπαραγωγή τους.

 

kynigos.eu
κεντήματα
Κυνήγι