Ο ΚΣ Μολάων για την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και τις δηλώσεις Τσιρώνη

Ο ΚΣ Μολάων για την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και τις δηλώσεις Τσιρώνη

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων,εξέδωσε επίσημο δελτίο Τύπου, στο οποίο εκθέτει τις απόψεις του Συλλόγου για τις εξαγγελίες του κ. Τσιρώνη για το κυνήγι και την Ομοσπονδιακή Θηροφυκλακή.

Το Δελτίο Τύπου του ΚΣ Μολάων αναφέρει τα εξής: "Συνάδελφοι, με αφορμή τα όσα λέγονται από τον Υπουργό κ. Τσιρώνη , για το κυνήγι, αλλά και τα όσα γράφονται, θα ήθελα να πω τα εξής : Αυτά που ανακοίνωσε ο κ. Τσιρώνης πριν από λίγο καιρό, για την ίδρυση αστυνομίας περιβάλλοντος, μόνο θλίψη και απογοήτευση μας γεμίζουν, διότι αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει καταλάβει σε ποια χώρα είναι Υπουργός. Την στιγμή που τα Δασαρχεία της Ελλάδας δεν έχουν καύσιμα για να κινηθούν αυτός ονειρεύεται νέο σώμα, το οποίο θα υπάγεται στα Δασαρχεία και πολλά ακόμη όνειρα και φαντασιώσεις του κ. Τσιρώνη.

Αντί ο Υπουργός να κοιτάξει να φτιάξει και να επανδρώσει τις Δασικές Υπηρεσίες, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν προστασία στην χλωρίδα και στην πανίδα της χώρας μας, ανακοινώνει πράγματα που γνωρίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν πράξη διότι δεν έχει χρήματα, με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται καθημερινά. Όσον αφορά κάποιους θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων που πληρώνονται από τους κυνηγούς και ονειρεύονται με τα όσα λέει ο Υπουργός να μπουν στο Δημόσιο, να προσέξουν γιατί αν καταργηθεί το Σώμα θηροφυλακής θα μείνουν άνεργοι διότι δεν πρόκειται να τους τοποθετήσει κανένας κ. Τσιρώνης στα Δασαρχεία χωρίς να υπάρχει κονδύλιο για να πληρωθούν.

Περιμένουμε συνάντηση των εκπροσώπων μας με τους αρμοδίους για τα θέματα θήρας για να δούμε τί εξελίξεις θα έχουμε όσο αφορά την νέα Κυνηγετική Περίοδο και όχι μόνο. Εύχομαι σε όλους υγεία, καλά εκπαιδευτικά και πάνω από όλα να δείξουμε σεβασμό στα θηράματα κατά την διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Νικόλαος Μεμίτσας, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων".

ΚΣ Μολάων
Τσιρώνης
Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή
Πηγή: 
ΚΣ Μολάων