Νέο κυνηγετικό δυστύχημα

Νέο κυνηγετικό δυστύχημα

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού, αυξάνοντας τον φετινό φόρο αίματος από την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Για ακόμα μια φορά, η αιτία φαίνεται πως είναι η έλλειψη επαρκούς προσοχής. 

Θύμα είναι ένας 30χρονος κυνηγός, στους Καμποτάδες, κοντά στην Λαμία, σε σημείο που δεν ήταν μακριά από την αγροικία στην οποία διέμενε προσωρινά με τους γονείς του. 

Ο 30χρονος ακολούθησε μονοπάτι για ένα σημείο στο οποίο έκανε καρτέρι για πουλιά, αλλά για κακή του τύχη μια άλλη ομάδα κυνηγών που είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα, τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε πολλές φορές, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός άμεσα. 

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό από τον ίδιο τον κυνηγό, 41 ετών, που πυροβόλησε τον άτυχο νέο, καθώς ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές. Για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε από το site μας, πόσο σημαντικό είναι να δίνεται η απόλυτη προσοχή κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ενώ όλοι μας θα πρέπει να προσέχουμε το πώς κινούμαστε προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.  

Δυστύχημα
Φόρος αίματος
Κυνηγετικό Δυστύχημα
Πηγή: 
ΑΠΕ-ΜΠΕ