Νέες action κάμερες και drone από την GoPro

Νέες action κάμερες και drone από την GoPro

H GoPro ανακοίνωσε δύο νέες action κάμερες, τα μοντέλα Hero5 Black και Hero5 Session, αλλά και το πρώτο της drone, με το όνομα Karma, στο οποίο μπορούν να προσαρμοστούν τα νέα της μοντέλα, για ακόμα πιο εντυπωσιακά πλάνα από τις εξορμήσεις για κυνήγι στο βουνό και όχι μόνο.

H GoPro Hero5 Black μπορεί να τραβά βίντεο σε ποιότητα 4Κ και σε ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει είναι στα 12 Megapixel. Μία αλλαγή σε σχέση με τη Hero4 Black είναι ότι η νέα GoPro μπορεί να αποθηκεύει αρχεία τύπου RAW και WDR. Βελτιωμένη είναι και η ποιότητα λήψης του ήχου. Στο πίσω μέρος της GoPro Hero5 Black υπάρχει μία μικρή οθόνη διαγωνίου 2 ιντσών, ενώ μπορεί να δεχτεί και φωνητικές εντολές. Η νέα κάμερα είναι αδιάβροχη μέχρι και τα 10 μέτρα βάθος, ενώ για πιο μεγάλα βάθη απαιτεί ειδικό προστατευτικό. Θα ξεκινήσει να πωλείται στις 2 Οκτωβρίου και η τιμή της αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 400 ευρώ.

Η GoPro Hero5 Session θα ξεκινήσει να πωλείται την ίδια στιγμή, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ. Και εδώ προσφέρεται λήψη βίντεο 4Κ στα 30 fps, λήψη φωτογραφιών στα 10 Megapixel, δέχεται φωνητικές εντολές, και έχει μικρό μέγεθος ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο drone της GoPro, το Karma. To drone της GoPro θα έχει μικρό μέγεθος και θα πωλείται από τις 23 Οκτωβρίου σε τιμή κοντά στα 800 ευρώ μόνο του, αλλά και σε ειδικά πακέτα τιμής μαζί με μία κάμερα GoPro. Μαζί με τις νέες κάμερες και το Karma, η GoPro παρουσίασε και ένα μικρό τηλεχειριστήριο για τις κάμερες της που μπορεί να προσαρμοστεί στα κλειδιά, καθώς και ένα mobile app, το Quik, για τη δημιουργία clips από όσα καταγράφουν οι κάμερες. 

GoPro
Karma
Drone
GoPro Hero5 Black
GoPro Hero5
GoPro Hero5 Session
Πηγή: 
pestaola.gr