Νέα action camera από την Kodak

Νέα action camera από την Kodak

Η φωτογραφική κάμερα Action Cam Kodak PixPro SP360 Aqua sport pack είναι εξοπλισμένη με σφαιρικό φακό για πλάνα 360 μοιρών από όλες τις κυνηγετικές εξορμήσεις.

Είναι μικρή και σχεδιασμένη με compact σχήμα για να μπορεί να την έχει κανείς πάντα και παντού μαζί του, ενώ είναι κατασκευασμένη για να αντέχει τις έντονες δραστηριότητες, καθώς είναι ικανή να αντέξει πτώσεις από 2 μέτρα, αλλά και extreme καταστάσεις στα χιόνια, σε περιβάλλον με έως -10°C. Έχει μοναδικό σχήμα κύβου και περιλαμβάνει στη συσκευασία της επαναφορτιζόμενη μπαταρία, USB καλώδιο, AC αντάπτορα και φορτιστή, οδηγό γρήγορης εκκίνησης, κάρτα εγγύησης, Service κάρτα, Glass Lens Cover, Protective Cover, Carrying Case, Cleaning Cloth.

H Kodak PixPro SP360 Aqua sport pack, προσφέρει λήψη εικόνων 360 μοιρών χάρη στον υπέρ-ευρυγώνιο φακό της με μέγιστο διάφραγμα f/2.8. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης με άμεση ενεργοποίηση, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας Time Lapse videos. Έχει αισθητήρα 16 ΜP, σταθερή εστιακή απόσταση φακού, υψηλή ταχύτητα λήψης με ταχύτητα ριπής 10fps και καταγράφει video Full HD στα 30fps ή 720p στα 60fps. Υποστηρίζει τεχνολογίες WiFi και NFC και δέχεται κάρτες μνήμης Micro SD καθώς και ειδική εφαρμογή για συσκευές Android και IOS.

Ο υπέρ-ευρυγώνιος φακός f/2.8, της Action Cam Kodak PixPro SP360 Aqua sport pack μπορεί να δώσει πέντε λειτουργίες θέασης: πανόραμα 360°, πρόσοψη 212°, σφαίρα 360°, θόλος 214° και ταυτόχρονη θέα 180° μπροστινής-πίσω όψης. Η χρήση της κάμερας μπορεί να γίνει μέσω του ενσωματωμένου δέκτη WiFi ή με NFC και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σε χαμηλό φωτισμό. Η τιμή της στην ελληνική αγορά είναι στα 379 ευρώ.

Kodak
Action Camera
Kodak PixPro SP360 Aqua sport pack
Πηγή: 
Γερμανός