Νέα action camera από την Canon

Νέα action camera από την Canon

Μία νέα κάμερα που μπορεί να σας συνοδεύει στις κυνηγετικές εξορμήσεις λανσάρει η Canon, καθώς το μοντέλο Ivy Rec που μόλις παρουσιάστηκε, αντέχει τις κακουχίες και την επαφή με το νερό. 

Η Ivy Rec είναι μια εύχρηστη κάμερα δράσης, που προσαρμόζεται με κλιπ στη ζώνη ή στην τσάντα ενώ χωράει άνετα στην τσέπη. Παράλληλα, είναι ανθεκτική στο νερό, καθώς μπορεί να βυθστεί μέχρι και σε βάθος 2 μέτρων. Στο βάθος αυτό μπορεί να αντέξει έως και 30 λεπτά, σε γλυκό, όμως, νερό, αφού τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στο αλμυρό νερό. Η νέα κάμερα της Canon αντέχει και στους κραδασμούς, ενώ μένει αλώβητη ακόμα και σε πτώσεις από ύψος 2 μέτρων. Η ανάλυση του βίντεο που υποστηρίζει είναι Full HD, σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi, Bluetooth. H φόρτισή της γίνεται μέσω USB. 

Εκτός από το μικρό και συμπαγές της μέγεθος, η Canon Ivy Rec διακρίνεται και για το μικρό της βάρος που δεν ξεπερνά τα 90 γραμμάρια, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να την έχει διαρκώς μαζί του, ή προσαρμοσμένη πάνω του, ακόμα και εάν εκτελεί δύσκολες κινήσεις. Εννοείται ότι μπορεί κανείς να τραβά και φωτογραφίες με την εν λόγω κάμερα, στα 13 megapixels. Η κάμερα συνεργάζεται με ένα smartphone μέσω της ειδικής εφαρμογής Canon Mini Cam, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές iOS και Android, προκειμένου να βλέπει κανείς στην οθόνη του κινητού τις λήψεις που τραβά ο φακός της. 

Canon
Action Camera
Canon Ivy Rec
Πηγή: 
naftemporiki.gr