Μονόκαννο Rossi Pomba C12 Wood

ROSSI POMBA C12 Wood

Η επανάσταση των όπλων Rossi στην ιδέα, τον σχεδιασμό και την κατασκευή άρχισε με την ίδρυση της εταιρείας το 1889 από τον Amadeo Rossi. Με την πάροδο των τελευταίων 115 ετών, αυτή η παράδοση αναπτύχθηκε μαζί με την εταιρεία και την οικογένεια των Rossi.

Το όνομα Rossi εκπροσωπεί ένα κομμάτι στην ιστορία των όπλων και μια παράδοση υπεροχής. Με την πάροδο του χρόνου, τα όπλα Rossi οδήγησαν την διαδρομή στον σχεδιασμό και την μηχανολογική εξέλιξη και την κατασκευή. Ταυτόχρονα, πάντοτε δινόταν έμφαση στην σημαντικότητα της παραγωγής ενός προσιτού οικονομικά προϊόντος χωρίς όμως να θυσιάζεται, έστω και στο ελάχιστο, η ποιότητα ή η ευθυβολία. Τα μονόκαννα όπλα Rossi χρησιμοποιούν την ανεπηρέαστη από το χρόνο διάταξη ανοίγματος το μηχανισμού η οποία εκσυγχρονίζεται με τα πιο νέα χαρακτηριστικά από άποψη ασφάλειας.

Αυτά τα λειόκαννα όπλα περιλαμβάνουν σφύρα με αντιολισθητικές γραμμώσεις, μοχλό μεταφοράς για την ασφάλεια του μηχανισμού και ένα εσωτερικό σύστημα διασύνδεσης που εμποδίζει το άνοιγμα ή κλείσιμο του μηχανισμού όταν η σφύρα είναι οπλισμένη. Οι λειτουργικότητα των διατάξεων ασφάλειας είναι μεγάλης ακρίβειας, απαραίτητη προϋπόθεση για τους αρχάριους κυνηγούς. Όλα αυτά τα όπλα είναι αξιόπιστα και ελαφρά, και η μεταφορά τους είναι εύκολη στο σκοπευτήριο ή το χώρο κυνηγίου.

Πλατιοί, ισχυροί εξωλκείς εξαλείφουν χαμένο χρόνο για το βγάλσιμο φυσιγγίων και καλύκων χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Τα μοντέλα λειόκαννων όπλων Rossi είναι διαθέσιμα στο διαμέτρημα 12 και 36 Ga με βάρος μόλις πάνω από 2,26 κιλών. Δέχονται φυσίγγια απλά ή magnum. Μήκος Κοντακίου: 36,19 εκ. – Μικρή Κλίση: 3,17 εκ. – Μεγάλη κλίση: 5,71 εκ.

Η ενδεικτική τιμή του όπλου στο www.hobbi.gr είναι τα 260 ευρώ. 

Rossi
Rossi Pomba C12 Wood
Πηγή: 
hobbi.gr