Μια προσιτή σε κόστος επαναληπτική καραμπίνα από τη Remington

Μια προσιτή σε κόστος επαναληπτική καραμπίνα από τη Remington

H επαναληπτική καραμπίνα Remington 870 είναι ένα οικονομικό μοντέλο το οποίο απευθύνεται στους κυνηγούς που προτιμούν τα ρυθμιζόμενα σκοπευτικά συστήματα.

Το Monte Carlo κοντάκι διευκολύνει την ευθυγράμμιση των σκοπευτικών. Αυτή η καραμπίνα διαμετρήματος 12 Ga είναι διαθέσιμη με κάννη λεία μήκους επίσης 51 εκ. για κανονικά μονόβολα ή ψήφους, ενώ είναι κατάλληλη και για τους μικρότερους σκοπευτές. Πρόκειται για ένα μοντέλο κατασκευασμένο με την ίδια ανθεκτικότητα και αξιόπιστη λειτουργικότητα που προσφέρει και η περίφημη 870™ Wingmaster.

Αυτή η γρήγορη στην σκόπευση καραμπίνα 12 Ga προσφέρει πολύ μεγάλη ακρίβεια όταν συνδυάζονται με τα μονόβολα Premier Core Lokt, Ultra Bonded Sabot Slugs ή Premier Copper Solid Sabot Slugs. Τόσο η πάπια όσο και το κοντάκι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό σκληρό ξύλο και έχουν το χαρακτηριστικό του χαμηλού λουστραρίσματος και θαμπών σκαλισμάτων. Το κοντάκι που είναι κοντότερο κατά 2,5 εκ. περιλαμβάνει ένα συμπαγές λαστιχένιο πέλμα ανάκρουσης. Και με μια απλή αλλαγή κάννης αυτό το όπλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευπροσάρμοστο όπλο κυνηγίου. Το Μήκος Κοντακίου είναι στα 35,56 εκ. Η ενδεικτική τιμή του όπλου στην αγορά είναι τα 600 ευρώ. 

 

Remington 870
Remington Arms Company
Πηγή: 
specialforces.gr