Μία προσιτή action camera από την Rollei

Μία προσιτή action camera από την Rollei

H Rollei Action Cam 310 είναι μια προσιτή πρόταση την οποία μπορεί να βρει κανείς στην αγορά σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 90 ευρώ, ενώ μπορείτε να τη βρείτε και σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή σε ειδικές προσφορές online.

H Rollei Action Cam 310 είναι εξοπλισμένη με ειδικά διαμορφωμένο κάλυμμα που της επιτρέπει να φτάνει μέχρι και σε βάθος 40 μέτρων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η κάμερα μπορεί να αντέξει σε πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρου. Από όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι μπορεί να πάρει κανείς την κάμερα αυτή στα κυνήγια του, ενώ θα μπορεί να τραβά βίντεο από τις κυνηγετικές του εξορμήσεις σε ανάλυση Full HD σε ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Η ανάλυση για τις φωτογραφικές λήψεις είναι 2 Megapixels, ενώ η κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό.

Η Rollei είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 900mAh, στοιχείο που της δίνει αυτονομία μπαταρίας  στα 90 λεπτά.Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης SDHC, στα 32GB. Διατίθεται με βάση στήριξης για την κάμερα σε διάφορες επιφάνειες, μαζί με Camera mount και 2 ιμάντες στήριξης για το κράνος, αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε στο ποδήλατο. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε δείγματα από τη βιντεοσκόπηση με την action camera της Rollei σε 30 fps και σε slow motion. 

Rollei
Rollei Action Camera 310
Action Camera
Πηγή: 
Rollei