Μία λύση εύκολης μεταφοράς

Μία λύση εύκολης μεταφοράς

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι φίλοι της περιπέτειας και των outdoor δραστηριοτήτων είναι η επιλογή του κατάλληλου σακιδίου. 

Η δύσκολη εξίσωση που πρέπει να επιλύσει κανείς είναι η εύρεση ενός σακιδίου που να είναι ταυτόχρονα ελαφρύ, ανθεκτικό, αλλά και ικανό να σηκώσει όσο γίνεται μεγαλύτερο βάρος. Το Kuiu backpack system που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ είναι μία λύση, καθώς καταφέρνει σε ένα σακίδιο που δεν ζυγίζει περισσότερο από 298 γραμμάρια να χωρέσει αντικείμενα που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 68 κιλά. Αυτό είναι σα να κατάφερνε κανείς να σηκώσει έναν άνθρωπο με ένα κουτάκι αναψυκτικού. 

Το μυστικό κρύβεται στα υλικά κατασκευής, τα οποία είναι ένα ειδικό κράμα ανθρακονήματος, το οποίο ονομάζεται tow carbon fiber και παρουσιάζει αντοχή παρόμοια με εκείνη του ατσαλιού. Η χρήση ειδικού υφάσματος 500D Cordura, υπόσχεται ότι όλα τα σακίδια θα είναι πραγματικά αδιάβροχα. 

Η Kuiu παρουσιάζει όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της με τις διαφορετικές χωρητικότητες στο kuiu.com ενώ μπορείτε να δείτε τις προτάσεις της έξω στη φύση στο συνοδευτικό βίντεο αυτού του άρθρου. 

 

Kuiu
Κυνηγετικό σακίδιο
Πηγή: 
Gizmag