Μία καραμπίνα για αριστερόχειρες

Μία καραμπίνα για αριστερόχειρες

Η XLR-5 Composite από την Fabarm απευθύνεται σε όλους τους αριστερόχειρες κυνηγούς που θέλουν να απολαύσουν την κυνηγετική εμπειρία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Πρόκειται για ένα όπλο με διαμέτρημα Cal.12 και Θαλάμη 3" / 76mm. 

Διαθέτει Magnum Μηχανισμό Αερίων, ενώ μπορεί κανείς να την επιλέξει είτε με κάννη 66, είτε 71 εκατοστών με πιστοποίηση CIP για χρήση ατσάλινων σκαγίων Τσοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει 4 τσοκ μεγάλα (6εκ.) HYPERBOLIC των 82mm που βελτιώνουν την κατανομή των σκαγίων. Η Βάση της καραμπίνας είναι από Κράμα αλουμινίου, ενώ το όπλο αυτό διακρίνεται για τον ανθεκτικό του χαρακτήρα, αφού έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ ακόμα και σε πίεση 1630 Bar, επίδοση που θα ζήλευαν πολλά όπλα.

Το Κοντάκι είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό με επίστρωση soft touch, για ακόμα πιο ομαλή χρήση στον κυνηγότοπο. Η Πάπια είναι επίσης κατασκευασμένη από Συνθετικό υλικό με επίστρωση SOFT TOUCH. Η καραμπίνα διαθέτει Αποθήκη 4+1 Φυσιγγίων, ενώ το συνολικό της βάρος φτάνει τα 3100 γρ. (με 66 εκ. κάννη) ή τα 3200 γρ. (με 71εκ κάννη). Συνοδεύεται από βαλίτσα μεταφοράς και στόχαστρο οπτικής ίνας για τους πιο απαιτητικούς, ενώ η ενδεικτική τιμή της δεν ξεπερνά τα 1488 ευρώ. 

Fabarm
Fabarm XLR5 Composite
Πηγή: 
www.kalkantzakos.com