Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Outdoor Expo 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλαδική έκθεση Outdoor Expo 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, της Κυνηγετικής Συνοµοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Σ.Ε) και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Εµπόρων Κυνηγετικών Ειδών (Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε).

Tα επίσημα εγκαίνια της Outdoor Expo 2015 τελέστηκαν την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο χώρο της εισόδου της έκθεσης, παρουσία  εκπροσώπων από την κυβέρνηση και τον ευρύτερο πολιτικό κόσμο. Με μεγάλη ικανοποίηση οι διοργανωτές υποδέχθηκαν τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Επίσης, παραβρέθηκαν ο βουλευτές Σταυρούλα Ξουλίδου, Γεώργιος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας, Θανάσης Παφίλης και Σταύρος Καλαφάτης καθώς και ο πολιτευτής Νίκος Καντερές.

Outdoor expo 2015

  outdoor expo leon Ελλάς

Την έκθεση στήριξαν με την παρουσία τους επιχειρήσεις και καταστήματα που δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο του κυνηγιού. Μεταξύ αυτών ήταν η Μ.Γ. Κύργιας, η Touris, η Λέων Ελλάς, η Max Gear, η Survival Club,η Danubehunt, η Outdoorshop, η Σκορδίλης, το κατάστημα Καρασαββίδης,το κατάστημα Μπαρμπαγιάννης, το κτήμα Βεργίνας και τα χειροποίητα μαχαίρια Αλκιβιάδης Τσάφος.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, στο χώρο του Outdoor Park, πραγματοποιήθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες επιδείξεις που αφορούσαν τη Διαβίωση και Επιβίωση στην Ύπαιθρο, όπως και επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών καθώς και παρουσίαση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ).  

Στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο πραγματοποιήθηκε μια σειρά κυνοφιλικών επιδείξεων, εισηγήσεις για την εκπαίδευση σκύλων, τη σκοπευτική βελτίωση στο κυνήγι, τη διαδικασία κατασκευής χειροποίητων μαχαιριών αλλά πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για τους κινδύνους, τις επιπτώσεις και τις επιφυλάξεις της λύσσας και της φόλας. 

Η έκθεση έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 29 Μαρτίου με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, κληρώνοντας πλούσια  δώρα τα οποία ήταν ευγενική προσφορά των εκθετών για το κοινό που παρευρέθηκε σε αυτό το τριήμερο της ξεχωριστής εμπειρίας της Outdoor Expo 2015.

 outdoor expo max gear   

outdoor expo survival

outdoor expoo kyrgias

 outdoor expo tsafos

 

Outdoor Expo 2015