Με αυξημένο ύψος η ειδική έκδοση του Nissan Navara

Με αυξημένο ύψος η ειδική έκδοση του Nissan Navara

Μία νέα έκδοση του Nissan Navara παρουσιάστηκε, με τον κωδικό AT32, η οποία δηλώνει ότι η Arctic Trucks έβαλε... το χεράκι της προκειμένου να προκύψει η αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού pick up. 

Όπως μας ενημερώνει το AutoTriti, το νέο μοντέλο έχει λάβει ως βασικότερη αλλαγή ένα νέο σύστημα ανάρτησης που αυξάνει το ύψος οδήγησης κατά 20 χιλιοστά, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η προστασία στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μέσω των 32 ιντσών off-road ελαστικών που διαθέτει. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι προηγούμενες αλλαγές συμβάλουν και στη μεγαλύτερη απόστασή του από το έδαφος, η οποία έχει αυξηθεί κατά 40 χιλιοστά, ενώ όπως μπορούμε να δούμε διαθέσιμα είναι ένα snorkel αλλά και ένα μπροστινό διαφορικό που το κάνει ακόμα πιο ικανό στις δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.

Το νέο Nissan Navara AT32 έχει γωνία προσέγγισης 53 μοίρες και γωνία διαφυγής 24 μοίρες, ενώ όπως είναι φυσικό στο κάτω μέρος έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη προστασία που καλύπτει το κιβώτιο ταχυτήτων, τον άξονα μετάδοσης κίνησης και το ρεζερβουάρ καυσίμου. 

Nissan
Navara
Nissan Navara AT32
Πηγή: 
autotriti.gr