Κυνηγετικά μαχαίρια Κλίνης

Κυνηγετικά μαχαίρια Κλίνης

H μαχαιροποιία Κλίνης έχει να παρουσιάσει πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής μαχαιριών, με πολλές προτάσεις και επιλογές για τον κυνηγό.

Το κατάλληλο μαχαίρι είναι ένα στοιχείο του βασικού εξοπλισμού των κυνηγών. Τα προϊόντα της μαχαιροποιίας προσφέρουν μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους θέλουν να έχουν στην τσέπη ή τον σάκο τους ένα αξιόπιστο εργαλείο. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα μαχαιριών που θα βρείτε στην παραδοσιακή κρητική μαχαιροποιία ξεχωρίζει το κυνηγομάχαιρο με λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι, λαβή από κέρατο/κόκκαλο σε διάφορες τεχνοτροπίες. Διατίθεται σε μήκος 25 cm, πάχος 4mm, μήκος 30cm, πάχος 6mm, αλλά και σε μήκος 36cm και πάχος 6mm.

Το εργαστήριο κατασκευής των μαχαιριών Κλίνης ξεκίνησε με θέληση και όρεξη για δουλειά, μεγάλη εμπειρία και ελάχιστα τεχνικά μέσα στην αρχή. Η αγάπη και το πάθος οδήγησαν τόσο στην εξέλιξη της τέχνης όσο και της τεχνικής, καθιστώντας τα μαχαίρια στα ποιοτικότερα της Κρήτης.

Η πολιτιστική αξία του κρητικού μαχαιριού επιτρέπει έως και σήμερα την αδιάκοπη συνεργασία της επιχείρησης με τους περισσότερους εμπόρους της Κρήτης. Το παραδοσιακό εργαστήριο βρίσκεται στο ΒΙΟ.ΠΑ. Ανώπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το www.klinisknives.gr

Κλίνης
Κυνηγετικά μαχαίρια
Πηγή: 
klinisknives.gr